Don't forget about me

Karkaktärsförklaring del 1

2014-03-24 // 16:23:00 // Back for you - pågående
HAHAHAH jag är sååå löjligt glömsk! Glömde heeeeelt att vi skulle skriva ihop en karaktärsförklaring för typ, vaddå, 10 delar sedan? Men här kommer den i alla fall!
Mobba dock inte förklaringarna, har aldrig skrivit något som detta innan så this is ma first try. 
 
P.S. Det finns inga bilder på männsikorna då novellen utspelar sig 5 år frammåt i tiden och vi vill att ni ska få er egen uppfattning om hur personerna ser ut. Det finns länkar till andra saker som t.ex. hur männsikoras hår ser ut mm. 
 
Pussar Erica 
 
Erica

Novellens huvudperson. Var innan olyckan förlovad men Niall och bodde med honom i deras stora lägenheten lyckligare och lyckligare för varje dag. Hon är 1 meter och 65 centimeter och älskar att ha klackar för att verka längre. Navellångt hår med ombre som är svart, går över i brunt och sedan blir blondare och blondare ju längre ner mot topparna man kommer, (sådant hår Demi Lovato har under Let it go - musikvideon). Hon är snäll och glad, går nästan alltid runt med ett leende på läpparna. Var väldigt mullig som liten men har tränat mycket och har nu platt mage. Erica har en häst som heter Jasmine Butterfly och hon har ägt henne i 3 år. Hon red nästan varje dag innan olyckan men nu så har hennes medryttare som innan red Jasmine 2 gånger i veckan hand om henne hela tiden. Erica har gröna ögon och långa ögonfransar, gillar att gå osminkad lika mycket som hon gillar att fixa sig lite extra, allt beror på vad hon känner för. Hon har stora drömmar och har uppfylligt många av dem. Hon älskar att sjunga och drömde som ung att bli artist och även om Niall flera gånger erbjudit sig att boka ett möte med Simon eller någon annan musikproducent har hon alltid skakat på huvudet, hon vill inte bli känd genom Niall eller för att hon är hans fästmö. 
 
Erica har fem hål i vänsterörat och ett vanligt i högerörat tillsammans med en pil höst upp ((Högeröra)) ((vänsterörat finns ingen länk till men säg till om ni vill ha en bild på hur mitt öra snart kommer se ut, håller på och tar dessa hålen)). Tjej nummer 1 av tjejgänget.
 
Erica har inget jobb för stunden, hon fick ganska bra betalt av att vara med i svenska landslaget och andra hästtävlinagar hon var med och vann i. Hon älskar djur, att sova, äta och musik och hatar insekter och att bråka med människor som står henne nära. 
 
Niall
 
Hjärtkrossad. Det är det ord som kan beskriva Niall som bäst för tillfället. Han undrar varje dag vad han gjort för att för att förtjäna detta men han får aldrig något svar. Åren har varit snälla mot Niall och han har inte åldrats så värst mycket, inte på utsidan men på insidan känner han sig 20 år äldre än vad han är. Efter många års tourande är det nu dags för One Direction att säga tack och hejdå och även om han vet att hon komemr sakna det tycker han det är lite skönt, eller tyckte innan olyckan, att det skulle vara skönt att få slo sig till ro på riktigt och skaffa en familj med kvinnan han älskar allra mest. Hans hår är fortfarande blont och hans ögon lika blå. Han är 1 meter och 85 centimeter men tappar sin irlänska dialekt lättare och lättare ju längre tid han spenderar i London men återfår den snabbt när han åker hem för att hälsa på sin pappa, bror Greg, Denise och lilla, nu fem år gammla Theo.
 
Erica har flera gånger tvingat upp honom på sin häst så han har lärt sig att rida och kan till och med njuta av det på sista tiden då han som liten var livrädd för hästar. Niall älskar mat, fotboll och Erica och hatar sjukhus och bönor.
 
Zayn

Ericas bästa killkompis och också Nialls närmsta vän. Han har inte ändrat frisyr på fem år utan håller sig till de kortare sidorna och det längre håret med quiffen på övre delen av huvudet. Hans hår är svart och hans ögon är lika bruna som smält, mörk choklad. Snällare människa än Zayn finns det inte många av men han har sedan Perrie haft svårt att ge sig in i dejtandet igen. Zayn älskar att se på film, gå på konserter, måla och resa runt i världen och hatar pasta och kor.
 
Harry 

Möjligen den enda personen som är snällare än Zayn. Finns alltid där om man behöver honom men han brukar åka till LA eller häsla på hemma när de har luckor av ledighet. Nu när bandet ska gå ut ur rampljuset har han funderat på att flytta till USA på heltid men det hela förändrades när Liza kom in i bilden. Han är den som tycker det är hemskast att sluta vara One Direction men har full förståelse för de andra grabbarna och i hemlighet är ganska lättad han också. Harry älskar att vara omringad av vänner samt nära ock kära, katter och småbarn. Han hatar gurka och piercingar.
 
Liam
 
Den som har haft de mest kaotiska fyra åren i sitt liv. Efter otrogenhet från Sophia och en rad andra tjejer, utnyttjing och bara jobbiga förhållanden är han nu den med hårdast hud. Han har fått hjärtat brutet så många gånger att han nu gett upp hoppet på kärleken men det är inget han säger till de andra då han är rädd för deras reaktioner. Utöver detta har också hans mamma gått bort i cancer och hans pappa har också blivit sämre i saknad efter sin kära fru. Liam har kommit sina systrar ännu närmare och är dem han litar och stöttar sig på allra mest. När One Direction har klivit ur rampljuset ska han flytta hem till Wolverhampton igen, han har redan köpt ett sort hus i närheten av sin pappa och sina syskon och deras familjer. 
 
Liam älskar tattueringar, att skriva låtar och tv-spel och hatar kärlek och romantiska filmer. 
 
Louis
 
Gift med Eleanor och de har också en dotter tillsammans. Han är nästan alltid på strålande humör och sprider glädje likt en sol omkring sig. Hans sångröst är den som tagit mest styrk under deras karriär och han sjunger sällan om man bortser frånd eras konserter, men när han väl gör det, då går inte gåshuden bort under hela tiden. Han är den som brukar laga mat i hemmet och är väldigt nära med sin systrar och familjen Tomlinson brukar ofta åka och hälsa på Louis mamma i det stora huset när de har ledigt. 
 
Louis älskar sin familj mest av allt och skulle inte byta bort dem mot något i dela världen. Han hatar skräckfilmer och bakad potatis. 
 
Sara

Ericas bästa kompis. De träffades och fastade direkt för avardnra nnär erica flytatde till London och fick sara som granne. De träffade innan olyckan avrandra varje dag orecis som de gjort i nästan tre år. Sara har också en häst i samma stall som Erica har Jasmine och de kallar sig själva för stallkompisar, precis som tjejerna i tv-serien gjorde som det visat sig att de båda såg när de var i 12-års åldern. 
 
Sara är 1 meter och 75 centimeter och har brunt hår som räcker precis nedanför henne bröst. Hennes hår är otroligt tjockt och hon brukar platta det. Sara trivs bäst sminkad men har inga större problem med att gå osminad hon heller. Erica och Sara är orecis varandras motsatser och det är det som gör deras band så otroligt starkt, de kanske inte enas om allt men i slutändan finns de alltid vid varandras sida. Hon har blåa ögon och hela högerörat fyllt med piercingar. Se bild HÄR. Hon är tjej nummer 2 av tjejgänget.
 
Sara jobbar som hårfriösör och är för tillfället singel. Har aldrig dejtat någon av killarna ur 1D och har inte heller några planer på det. Hon älskar musik, att fixa hår, att resa och kläder och hatar dyra priser och doften av svett.
 
Clarie
 
Claire är Eleanor och Louis fyraåriga dotter. Hon har mer energi än en dyrasellkanin på tre liter red bull men alla som hon möter faller direkt under hennes förtrollning. Sprider glädje omkring sig precis som sin far. Hon är 1 meter och 2 centimeter lång och har brunt hår. Hon gör det mesta och är väldig stökig av sig, tur att hon har en sån snäll mamma som städar efter henne då. Trots pappas sångkunskaper har Claire ärvt sin mammas och kan inte sjunga, inte för hon bryr sig så mycket, hon trallar glatt på i alla fall. Claire älskar det mesta men hatar spenat av hela sitt hjärta. 
 
Eleanor

Gift med Louis och mamma till Claire. En av Ericas bästa kompisar och utgör person nummer 3 av de fyra i tjejgänget. Hon är den äldasta av tjejerna i denna novellen och det är också synligast då hon är den mest mogna och åldrade. Inte så att hon har rynkor i hela ansiktet men hon börjar närma sig trettioårskrisen. Hon klippde av sitt långa bruna hår för ett stort modelljobb och har nu skuldebladslångt hår som är ljusbrunt med lite blonda slingor i. Hon jobbar fortfarnde som modell och är väldigt eftertraktad trots sin ålder. 
 
Eleanor älskar att laga komplicerade maträtter och fixa och dona i deras stora hus, att dansa och sin familj. Hon hatar skrikande personer och mörker, hon är riktigt, riktigt mörkrädd. 
 
Izabella (Liza)
 
Liza har inte varit en del av gänget så länge. Hon träffade Harry på en fest och de klickade snabbt. De blev vänner och hon blev presenterad för gänget och därefter har hon hängt med de mer och mer. Harry och hon började dejta tre månader efter att de träffats men det fick ett abrubt slut efter två månader och nu, efter en månads tystnad verkar det som de har hittat tillbaka till varandra igen. Liza har långt brunt hår som hon brukar locka vardagsvis men plattar när hon ska ut. Hon kommer från Italien och jobbar som sekreterare på modetidningen VOUGE i London vilket innebär att hon ofta har på sig de senaste från stora modedesigners. 
Liza hatar djur, doften av cigaretter och gamla männsikor och älskar söta, rommantiskt gester, kläder och frukt. 
 
Josefine
 
Josefine är tjej 4 av det ökända tjejgänget. Hon träffade Erica i mataffären där hon jobbar när Erica flydde från ett par galna fans som jagat henne runt om i London i trettio minuter, till fots. Hon gömde henne på kontoret och stannade där med henne till de galna fansen försvunnit. Under tiden började de prata och fann snart tycke till varandra och bytte nummer när Erica skulle gå. Därefter tog de en fika och fortsatte och träffas och snart utvecklade också de en stark vänskap. Josefine är 1 meter och 70 centimeter och har orange/guldigt hår med slingor av olika ljus och mörka nyanser. Hon har bruna ögon och långa men ljusa ögonfransar så mascara är ett måste för denna bruden. Josefine spelade innebandy som tonåring och kunde börjat träna till elit-serien när hon skadade sitt knä och var tvungen att sluta med sporten. Hon brukar följa med gänget ut och resa när hon kan få ledigt och har råd men eftersom hon är duktig på att spara sin lön så brukar det inte vara några problem. 
 
Josefine brukar kallas Jo av sina engelska vänner och Jossan av Erica och Liza. Josefine är också singel för tillfället och har inga planer på att dejta någon av killarna även om hon en lång tid tillbaka drömde om att få dejta Harry.
 
Hon älskar musik, att spendera tid med kompisar och att gå i affärer men hatar skalbaggar och alla medlemmar i The Wanted. 

Kommentarer
Josefin

Sara är typ exakt som mig. Jag har tjockt hår, är 1,75, föredrar smink, har blåa ögon och jag vill bli frisör! Jag hatar också dyra priser och doften av svett. Hahah det här var sjukt likt mig♥ Däremot så planerar jag att dejta nån i 1D;) det är det enda som inte stämmer, haha:)

2014-03-28 | 18:19:01
Bloggadress: http://storywithonedirection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback