Don't forget about me

Länkbyte med Lottie

2014-03-22 // 21:00:00 // Länkbyten
Länkadress: http://www.nattstad.se/onedirectionovell
 
Prolog: Melindas familj består av mamma Cat som är 37 år, pappa Bryan 40 år, lillebror Jermey 14 år, mormor Eva 59 år, morfar Jake 59 år, farmor Annie 63 år och farfar Karl 65 år. Hon bor i ett hus i London tillsammans med sin mamma, pappa, bror och syster. Huset har fem rum och kök och de trivs där jättebra. Melinda även kallad Mel är 16 år. Hon föddes 21 september 1992. Hon har brunt hår och bruna ögon, och så är hon 1,65 cm lång.

Jessicas familj består av mamma Siva 44 år, pappa Henry 41 år, mormor Agnes 62 år, farmor Dinah 61 år och farfar Damon 64 år. Hon bor i London tillsammans med sin mamma och pappa i ett hus med tre rum och kök. Jessica själv är 16 år och föddes 23 december 1992. Hon har blont hår och blå ögon, och så är hon 1,72 cm lång.

Danielles familj består av mamma Karen 35 år, pappa Logan 38 år, låtsasmamma Mona 37 år, lillebror Victor 7 år på pappas sida, lillasyster Victoria 4 år på pappas sida, mormor Bella 55 år, morfar Stefan 55 år och moster Katie 29 år. Hon bor tillsammans med sin mamma i ett litet hus i vackra London. Hennes pappa lämnade dem för typ nio år sen för att han hittade en ny tjej, som han sen gifte sig med. Danielle träffar sin pappa väldigt sällan. Hon gillar inte ens att träffa honom, eftersom att han nästan aldrig hör av sig, så tror hon att han inte vill ha med henne och göra. Danielle är 16 år och föddes 1 augusti 1992. Hon har svart hår och bruna ögon, och hon är 1.69 cm lång.

Danielle, Jessica och Melinda är bästisar. De har tre bästisar till som heter Harry, Zayn och Niall. De sex har känt varandra sen de var två år och började på dagis. Sen dess har de hållit ihop. Killarna är också 16 år och de går tillsammans i samma skola. Zayn och Dani är tillsammans. De har varit det i ungefär fyra månader. Jessica och Niall har varit tillsammans i ungefär en och en halv månad, och Melinda och Harry är på väg att bli tillsammans.

Melinda får veta något om sin pappa som hon aldrig trodde om honom. Det vänder upp och ner på hela hennes uppfattning om honom. Vad är det? Jessica får veta något som inte är så lät för henne att hantera? Vilket får henne att söka efter svar, vilket inte är en sådan bra ide. Danielle kommer vara med om något tragiskt och olyckligt, och hela hennes liv kommer att förändras, men varför?

 
 
Kolla in denna fin-fina bloggen skriven av Lottie :) Klicka på bilden eller länken! 
 
Pussar Erica
 
Del 21 här nedanför, glöm inte kommentera för nästa del!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback