Don't forget about me

BEST SONG EVER

2013-07-22 // 20:07:00 // Allmänt
 
 
HELT UNDERBAR!!!!!!!!!!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
 
Från 1.32 till 1.55 ligger jag BOKSTAVLIGT TALAT PÅ GOLVET OCH GRÅTER AV SKRATT! KOLLA PÅ MARCEL (HARRY) BAKOM LEROY (LIAM) DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
/Erica
 
 
Del 89 här under!

They don't know about us - del 89 (SISTA DELEN)

2013-07-22 // 15:23:00 // They don't know about us - avslutad
Kärlek är något man ska ta det otroligt försiktigt med, den är varsam och ömtålig och det är något jag lärt mig genom åren. Mobilen plingar  till och jag tar fram min Mac och trycker in på Skype, nu är det dags...

TumblrZerrie <3
 
Emmas perspektiv - 2 veckor senare
 
Precis som dom två tidigare dagarna så gick Karro fram och tillbaka i köket och bet sig i läppen och med rynkade ögonbryn.
"Kar you're gonna get wrinkles if you don't stop with that" sa jag och gav henne en menande blick.
"But it should've arrived two days ago Em, this can only mean that he either way did not get prison or that he isn't punished as hard as we want him to!" utbrast hon frustrerat. Stackars Karolina, när vi flyttade till London så trodde vi att vi skulle så the time of our lifes. Med massa utgångar, massa nya kompisar och ett helt vanligt ungdomsliv. Visst killarna var bland det bästa som hänt oss, men jag tror inte någon av oss hade räknat med all sorg och alla hemskheter som hänt oss sen vi flytta hit.
"He's gonna get into prison, love. What he did to you and Emma is horrible, he ruined your lifes. I'm pretty sure he'll get a long time in there." sa Harrry lugnande och drog nere henne i hans knä där han satt på en stol vid matbordet. Alla var samlade i köket och försökte lugna Karolina. Liam kollade med en långsökt blick på det mörkhåriga paret där dom satt och gosade i köket. Jag tyckte så synd om honom, jag tyckte verkligen han och Danielle passade ihop. Men jag antar att dom inte var menade tillsammans. Och som på signal, en väldigt dåligt planerad signal, så började Karros mobil ringa och på skärmen visades en speciell tjej med krulliga lockar åt alla håll. Snabbt greppade jag den innan Liam skulle hinna se något.
"Karolina, det ringer och det är en viss krullig tjej" sa jag, jag och Kar pratade mest engelska med varandra men i nödfall, som det här, så pratade vi svenska. Hon reste sig ur Harrys knä och gick fram och tog mobilen ifrån mig.
"Hey, wait a sec I'm just gonna leave the room" sa hon och skyndade ut ur rummet.
"Who was it?" frågade Zayn. I just det ögonblicket vela jag kasta fruktskålen som stod framför mig rakt i ansiktet på honom.
"Oh just a friend, nobody you know" sa jag slingande.
"She has friends I don't know about?" Harry verkade arg och sårad, han reste sig upp och lämnade rummet. Typiskt, jag får komma ihåg att be om ursäkt för det där senare.
"Emma you know... I know Karro and you are still seeing Dani, and I know it was her who called now." Liams röst fick mig att hoppa till. Jag kollade mot honom och i hans blick såg jag sorg men också förståelse. Jag var påväg att svara när Niall ropade något som fick oss alla att glömma samtalet och flyga ut genom dörren med Karolina och Harry i täten.
"The mails here!"
Karolina tog försiktigt ut all post och började bläddra igenom den, ett brev i taget. Dom som hon inte brydde sig om släppte hon på marken under sig, på det näst sista brevet slutade hon andas. Hennes ögon blev stora och hon såg ut att vara påväg att svimma. Brevet hade kommit.
Med skakiga fingrat öppnade hon brevet och skannade igenom det, när hon kom mot slutet så började hennes ögon tåra sig och snart rann tårarna i floder ner för kinderna. Harry tog brevet ifrån henne och läste igenom det, när han kom till punkten där Kar börjat gråta började han läsa högt.
"... What Max did to you is a horrible thing and he'll of course get a hard punishment. He'll be sent to prison for many years, atleast nine to ten years. So Ms. Samuelsson, you and Ms. Andersson shouldn't have to worry about him anymore.
Signed,
    Mrs. Fabray"
Jag attackerade Karolina i en kram och klumpig som hon är tappade hon balansen och vi hade slagit i marken om det inte varit för Niall och Harry som tog tag i oss i sista sekunden.
"Love I told you that you didn't have to worry about it" sa Harry och tog Karro ifrån mig och kramade om henne hårt, snart så anslöt sog alla killarna och drog med mig så vi bildade en fin liten cirkel runt Harry och Karolina. När vi släppte varandra några minuter senare fick jag världens idé, sånt som jag och Karro oftast firade med.
"EMMA KAROLINA 'SAMIE' SAMUELSSON, VET DU VAD DET HÄR BETYDER?" skrek jag, hon visste precis vad jag menade. Först gav hon mig en mörk blick för att jag andvände det smeknamnet.
"ANNA EMMA FREDRIKA ANDERSSON JA DET VET JAG!" hon gev mig ett snett leende innan hon greppade min hand.
"CUPCAKE TIME!!!" skrek vi tillsammans, sen rusade vi in i köket och började plocka fram allt som bahövs för att baka cupcakes.
--
Jag och Louis gick omkring ute på baksidan hand i hand. Vi hade precis lämnat matbordet efter att ha ätit en middag lagade av Zayn och Perrie, och tur som vi hade var det Niall och Liams tur att diska idag.
"Emma you know that I really love you right?" sa Louis helt plötsigt och bröt tystnaden som legat omkring oss.
"Of course I do silly, you tell me everyday" påminde jag "And I love you too" lade jag till.
"No but I really love you! I wanna grow old with you, have kids with you, I wanna spend my intire life with you." jag märkte nu att vi hade stannat, och han tog båda mina händer i sina. Han tänkte väl inte fria, eller? Jag är inte redo för det här, jag är bara 19 år för guds skull. Han märkte nog att jag var nervös för jag slutade andas och kollade på honom med stora ögon.
"I'm not proposing cause I know you think we're too young, but sort of, lie a promise that one day when the time is right I will propose." sa han.
När han var klar med sitt lilla tal rann tårarna ner för mina kinder och jag kollade med en blick fyllt av kärlek på honom.
"I love you to Louis and one day, when the time is right, I will answer you with an 'yes'." jag lade mina händer i hans nacke och drog honom närmare mig tills våra läppar nuddade varandra. Kyssen var först mjuk och försiktig men den blev snabbt mer hettad och passionerad. Den här dagen kunde inte bli bättre!
 
Perries perspektiv - några dagar senare 
 
Mitt hjärta slog i 190 och mina handflator var alldeles svettiga, jag var så otroligt nervös.
"Hun you're sweating, you shure you're allright?" frågade Zayn för säkert hundrade gången.
"Yes I'm fine, it's just really hot outside" det var inte en hel lögn, det var verkligen varmt ute men det var inte därför jag svettades.
"Just tell me if you wanna do something else" sa han oroligt, jag log och nickade som svar. Jag kunde inte backa ur nu, vi gick omkring på stranden nere vid vattenbrynet. Jag kom ihåg Emma och Karolinas ord innan vi stack och log lite, vi kom bort från alla barnfamiljer som var på stranden idag och det blev mindre och mindre folk som låg utspridda på sina handdukar. Vi fortsatte gå tills det inte längre fanns några folk, så långt bort det gick att komma.
"So Zayn" sa jag för att få hans uppmärksamhet. Han vred på huudet och kollade på mig med sina stora chokladbruna ögon.
"I love you to the moon and back, and even if we fight I know that it won't be the end for us cause we're stronger than that. You're my hero, my lifesaver and I don't wanna know how it feels to not have you by my side. So I'm asking you Zayn Javaad Malik, will you marry me?" med de orden gick jag ner på knä och höll fram ringen jag, Karolina och Emma valt ut. Han såg först chockad ut men det försvann snabbt och övergick till glädje.
"Yes, of course I will Perrie Louise Edwards." sa han och drog in mig i en kram. Tillsammans trädde vi på ringen på hans finger, sen började vi gå tillbaka till där vi parkerat bilen.
"You know normally, it's the guy who propose" sa han efter en stund.
"I know, but I also know that there's nothing normal about us." sa jag och log. Han kramade om min hand lite hårdare där den vilade i hans.
"And that's what I love the most about us" konstaterade han och drog in mig i en romantisk kyss.
 
Karolinas perspektiv - 8 år senare
 
"Caketime!" utropar Niall när han sätter ner tårtan på bordet med ett stort leende som snabbt försvinner när jag, Harry, Perrie, Zayn, Emma och Louis hyshar åt honom. Han sätter upp händerna i luften som en brottsling  mot polisen innan han himlar med ögonen och går och sätter sig bredvid Sandra och lägger armarna om henne och ger henne en trumpen min. Sandra skrattar bara lätt och klappar honom lite lätt på armen innan hon lutar sig fram och ger honom en snabb kyss. Niall kollar bort mot Perrie som sitter och vaggar sin nyfödda dotter och ger henne en 'jäg-är-bättre-än-dig-blick'. "See she didn't even Wake up" säger han och precis när han avslutat meningen börjar Penelophe skrika och Perrie ger Niall en uppgiven blick. "Thank you Niall, I just got her to fall asleep" säger hon och blänger på honom där han kryper ihop bakom Sandra. "Here babe, I'll take her" säger Zayn glatt och lyfter upp Penelophe ur Perries famn. Penelophe slutar nästan gråta direkt när Zayn börjar vagga henne och humma lågt på någon sång. Snart sover hon igen och alla pustar lättat ut. Zayn lägger ner henne i vaggan och sätter sig sedan bredvid Perrie och lägger armen om henne. "How did you DO that?" Frågar Harry från min vänstra sida och jag hör hur hans röst är fylld med förundran. "Well I got some practise when Lexie was a newborn, she screemed as fuuuuu-nky bananas" Säger han, stolt över sin räddning och nickar bort mot vår treåriga dotter som sitter och ritar i en målarbok tillsammans med Emma. Jag ger honom en bister blick men slappnar av i ansiktet när Harry lägger sin hand i in panna för att räta ut rynkorna i min panna. Perrie tar upp tårtspaden och börjar skära i tårtan som jag och Harry spenderade morgonen med att dekorera när vi väntade på att Zayn och Perrie skulle packa ihop och komma hem från BB. Vi alla satt och mumsade på den som bäst när Zayn harklade sig och ställde upp  och kollade oss alla, var och en i ögonen. "Guys, I just want to say how glad I am to be here with you today. Sure, our big careers are over and that chapter in the book is closing but look how fare we've come, together. And I'm extremly happy too being able to begin this next chapter of my life together with you, the familychapter." Han lyfter sitt glas och höjer det mot oss med ett strålande leende på läpparna. "Cheers for the years that passed and for them who are to come, may they be as amazing as the others have been." Avslutar han och vi alla kör in glaset till mitten och skålar samtidigt som vi glatt ropar "Cheers!" Glasen klingar mot varandra och ett lätt sorl bryter ut i rummet. Niall raser sig snart också men han stannar inte för att hålla tal utan gör bort till Lexie som fortfarande sitter och äter på sin tårtbit. "Hey Lexiepexie" säger han glatt men finurligt och Lexie kollar upp mot sin favorittvåfarbror som hon kallar honom och såklart förstår han inte vad det betyder eftersom det är svenska. Eftersom Harry var ute och turnerade när Lexie var bebis och jag var hemma hos mamma i Sverige så lärde sig Lexie svenska som förstaspråk även om jag inte var långt efter med engelskan eftersom vi bor i London och hennes pappa är engelsk. Fast Harry har också, på sin lediga tid börjat lära sig svenska, från några år tillbaka så han kan prata med hela min släkt säger han, jag tror att det är för att jag och Lexie inte ska kunna ha några hemligheter för honom. Niall sitter nu framför Lexie med ett slugt leende på läpparna och jag riktigt ser hur kugghjulen snurrar i hennes lilla huvud för att lista ut vad Niall tänker göra härnäst. Niall nickar mot hennes tårtbit och gapar lite och jag biter mig hårt i läppen för att inte skratta högt, efter att ha blivigt uppväxt tillsammans med Niall som barnvakt är hon ett riktigt matvrak och hon skulle aldrig få för sig att lämna ifrån sin mat, speciellt inte desserter. Men, som alltid förvånar min lilla prinsessa mig, hon tar sin sked och skär en riktigt, riktigt stor bit av sin tårta, nästan halva biten och sträcker fram sin lilla, smala arm mot Nialls mun. Han gapar större och när Lexie är två centimeter från Nialls mun drar hon upp skeden och trycker upp tårtan i hans näsa och smetar sedan runt skeden i hans panna och hon hinner ner till hans högerkind innan han reagerar och ger ifrån sig ett läte som är en blandning mellan ett tjejskrik, ett grisgrymt och ett stön samtidigt som han halvramlar bakåt och landar pladaskt på rumpan. Tystnaden ligger i två sekunder över rummet innan jag inte kan hålla inne mitt skratt längre och jag nästan skriker rakt ut i ett skratt. Dem andra var iten långt efter och jag kände hut tårarna byggdes upp i mina ögon. Lexies söta skratt fyllde mina öron och när jag kollade bort mot henne såg jag hur hon satt och klappade händerna med ett halvt onskefullt och skadeglatt uttryck i ansiktet, vilket bara fick mig att skratta ännu mer. Niall blängde på oss alla men det var otroligt svårt att ta honom seriöst, trots att han var 28 år var det svårt att tro att han var en dag äldre än nitton om man bara dömde på hans personlighet. Han ställde sig upp och torkade av sitt ansikte med en servett som Sandra, hans nuvarande flickvän sen två år, snällt höll upp mot honom. Jag gillade verkligen Sandra, hon var snäll och söt och framför allt gjorde hon Niall lycklig, vilket inte de tre sista av hans flickvänner lyckats speciellt bra med och jag tror att denna gången var det verkligen något seriöst. När skratten började tystna hörde vi något som inte hörts över våra höga skratt, bebisgråt. Niall störtade fram till vaggan och plockade upp Penolephe, som för att visa att han också kunde tysta ner henne och höll hennes lilla kropp i hans ena hand och stöttade hennes huvud mot hans nyckelben med den andra. Han böjde lite på knäna och gungade kroppen för att få till en lugnande rörelse men det var inte något hon såg ut att gilla speciellt mycket. Hon gav ifrån sig ett kvävt ljud och jag visste precis vad som skulle komma, kräk. Nall tjöt till när den varma sörjan lämmnade hennes lilla mun och rann ner på hans vita t-shirt. Perrie var snabbt framme och tog henne ifrån honom och han flög iväg mot toaletten för att tvätta tröjan, Zayn reste sig skrattande upp, förmodligen för att gå och hämta en tjöja som Niall kunde låna. När han kom tillbaka, nu med en grå tröja på överkroppen satte han sig ner brevid Sandra med en bister mi. "Thoose two" började han och pekade på Penolephe och Lexie "are the reason we are never getting kids!" Jag höjde misstroget på ögonbrynet och flinade mot honom när han trotsigt mötte min blick innan han kollade mot Sandra vars ansikte gick från dettaärsåroligtattjaghållerpåattkissapåmig-uttryck till nejNiallsnällajagvillskaffabarnochfamiljvadärdetdusäger-uttryck. Nialls flin gick över till en förlåtmenjagklararintedessatvåbarnförtillfället-hundvalpsmin. Sandra gav honom en sur blick innan hon gick och satte sig i soffan och jag var inte långt efter henne. Hon log busigt åt mig och jag blinkade åt henne innan vi båda fnissade till igen. Soffan tyngdes ner på min vänstra sida och ett par armar smög sig runt min midja. Harry drog mig mot sig så jag nu satt i hans knä och lade hakan på min axel och pustade ut. Jag kollade mot Lexie som kom stapplande på sina små ben med ett gigantsikt leende på sina små, rosa läppar, fortfarande stolt över sin insats. Hon förstog nog inte att hon förlorat precis lika mycket tårta genom att slänga den på Niall som hon hade gjort om hon faktiskt matat honom med den. Hon sträckte ut sina små armar mot mig och jag lyfte upp henne i min famn och kramade henne hårt. Resten av killarna slog sig också ner i någon av sofforna och deras flickvänner, fästmöar och fruar var inte långt efter. Jag kollade ner på min utsökta bröllopsring och förlovningsring och snurrade den ett varv runt rinfget. Båda var i silver, förlovningsringen med en stor diamant, diamantformad, som att gjuten i en liten skål på själva ringen så det skulle få ett fäste. Harry hade berättat att det var hans farmors gamla förlovningsring som hon hade gett till honom när hon låg på sin dödsbädd, hon hade sagt att han skulle ge den till sin sanna prinsessa den dag han var säker på att han skulle kunna vara prins nog att alltid beskydda henne och hålla henne kär. Det var en otrligt fin historia tyckte jag och jag var hedrad över att jag fick vara hans prinsessa. Vi hade haft så många, så otroligt svåra stunder och bråk där det enklaste bara hade varit att lämna varandra för gott och det var pckså nära att vi faktiskt gjorde det, men då fick jag veta att jag var fyra månader in i min graviditet och vi försonades. Fem månader senare kom vår ängel, vår Lexie och det var toppen av vårt förhållande, visst vi var rädda att det skulle hända samma sak som med Gabriella men vi hade heller aldrig varit lyckligare. Missförstå mig inte, vi har haft många underbara och fantastiska stunder tillsammans och de är de som lyser som stjärnor på himlen en mörk, kall natt men inget bra förhållande är perfekt. För två år sedan gifte vi oss, äntligen och jag kommer igåg precis hur nervös och rädd jag var den dagen. Om inte Emma varit där och berättat om alla bra stunder Harry och jag delat hade jag sprungit andra hållet när brudens marsch började spela, men det gjorde jag inte och nu sitter jag här omringade av mina bästa vänner, min familj, de människor jag älskar mest i världen. De flesta fans hade slutat skicka hat på twitter, även om man blev bombad nästan hela tiden såfort man gick online. Dörrklockan plingade till och jag lyfte över den sovande Lexie till Sandras knä och ställde mig upp, vem kunde det vara som ringde såhär dags på kvällen? Klockan var ändå nio konstaterade jag efter en blick på mitt armbandsur. Jag öppnade den stora dörren men utanför stod ingen människa, jag kollade ner för den grusbelagda gången, ner till den stora järngrinden men den var stängd, preis som den skulle vara. Jag skakade på huvudet och började stänga dörren när någonting på vår välkommen-matta fångade min blick. En röd ros låg på ett vitt kuvert och mitt hjärta hoppade över ett slag när jag tog upp det från mattan. Det stod Karolina med snirklig stil på, dock var det tryckt inte handskrivet. Jag sprättade långsamt upp det och med hjärtat i halsgropen tog jag upp lappen där i. Texten löd:
 
Mina kära Karolina.
 
Det var ett bra tag sen sist va? 
 
I åtta år har jag väntat på denna dagen, denna dagen då jag äntligen skulle få komma ut i det fria. Åtta år är en lång tid, i själva verket är det 96 månader, 416 veckor, 2922 dagar, många, många timmar och ännu fler minuter och det är precis hur långt tid du ska få lida, väntades på att denna mardrömmen ska ta slut. 
 
Jag ska ta ifrån dig allt du älskar, alla människor som betytt någonting för dig i ditt ynkliga liv tills det bara är du kvar och då, då kan vi vara tillsammans igen.
 
Din och bara din,
Max.
 
Jag drämde igen dörren och låste den innan jag sjönk ner med ryggen mot den. I fosterställning satt jag där, gungandes fram och tillbaka, fram och tillbaka när Emma, Harry och Zayn kom inrusandes i hallen. "Snälla låt dethär bara var en dröm, snälla låt dethär bara vara en dröm." Upprepade jag gång på gång för mig själv med tårarna rinnandes nere för mina kinder medan Emma läste upp och översatte brevet för Harry och Zayn. Jag kollade upp på dem och när min blick mötte Harry kände jag i bröstet hur mitt hjärta sprack och föll isär, hur kunde jag göra såhär mot dem? Nu skulle de aldrig gå trygga. Hade inte jag orsakad nog skada för killarna? Fan för Max, skulle aldrig jag kunna få leva mitt liv ifred? Fri från sjuka gamla ex pojkvänner? Where's my happy ending? 

Nu var They don't know aout us offeciellt slut då :(
 
Vill bara säg att det har varit otroligt kul att få skriva denna novellen tillsammans med Emma och tacka er UNDERBARA läsare för att ni stannat här med oss, många genom vått och torrt! Hoppas ni haft lika kul när ni läste denna novellen som vi hade när vi skrev den! 
 
Lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte om novellen
 
Massor av pussar
Erica :D
 
Förlåt det är jag som dragit ut på det, men nu äntligen är sista delen här. Måste bara säga att jag har ingen aning om hur Zayns mellannamn stavas, det står olika överallt men men.
Jag kommer ärligt talat sakna TDKAU mycket. Det har varit som min och Ericas lilla bebis. Det sm förde oss samman liksom, tack vare den har jag fått en underbar bästavän!!
Hoppas ni gillade den lika mycket som jag gjorde!
 
Tack för att ni stannat med oss även om vi inte varit dom bästa på att uppdatera, men att se hur många av er som ändå tittar in varje dag värmer verkligen i hjärtat.
Nu är det bara tagga om till nästa novell! Den kommer att dra igång när sommarlovet är slut.
Men bara för att TDKAU är slut så sluta inte kolla in på bloggen, vi kanske lägger upp något spännande inlägg iallafall.
 
Pussar xx
Emma

Svar på kommentar

2013-07-12 // 00:21:00 // Kommentarer
 
Svar: Jo det är rätt jag har kommit hem och varit hemma i en vecka nu. Och den veckan har jag varit med alla kompisar som jag inte kunnat vara med, hoppas du förstår att det var viktigt för mig. Jag vet inte vad Erica har gjort hela tiden men hon har väl förmodligen njutit av sommarlovet. Och jag har tagit på mig att skriva sista delen nu, men den här veckan har jag sommar jobb och på tisdag ska jag skriva mitt test för att få moppekort. Så kvällarna går till att plugga till provet. Men när jag skrivit provet (och förhoppningsvis har moppekort) så ska jag slå mig ner och skriva sista delen av TDKAU. Så ni behöver bara vänta tills tisdag/ onsdag för nästa del. Hoppas du, och alla andra, förstår att jag måste plugga till provet och att ni är vänliga not och väntar några dagar till. Tack!
Kram Emma xx

Från Erica: Jag har tyvärr inte haft möjlghet att skriva då alla min dagar har varit fullproppade med händelser och människor, sedan att träffa kompisar och jag har också varit bortrest, precis som Emma. Sen har det varit lite drama med, min nu, ex-kille och jag har inte haft någon stärre lust att skirva i vissa lägen :/ Hoppas ni förstår. PUSS! 
 
p.s helt fantasktiskt att ni fortfarande tittar in här på bloggen fast vi inte uppdaterat på jätte länge. Så enormt tack till er alla. Jag älskar er så otroligt mycket mina små rengbågssmurfar!! (Vem vill inte va en rengbågssmurf liksom??) d.s